Cursus Nederlands voor Hongaren

Nederlandse Taaltrainingen voor Hongaarse werknemers binnen een Nederlands bedrijf

FOURTEXT biedt taaltrainingen Nederlands als tweede taal (NT2) aan Hongaarstalige werknemers in Nederland. Goede communicatie op de werkvloer is net zo belangrijk als vakmanschap. Zonder een taalbarrière kunnen Hongaarse werknemers hun werk het best uitvoeren.
FOURTEXT is erin gespecialiseerd, om Hongaarse werknemers snel en effectief de Nederlandse taal bij te brengen.
Met applicaties op de telefoon kan men ook veel woorden leren maar helaas niet leren praten. Bij deze cursus ligt de nadruk op spreekvaardigheid.
Locatie: Bij FOURTEXT of bij uw op het bedrijf. De cursus kan afwisselend online en fysiek worden gegeven.
Tijd: Flexibel. De taaltrainingen starten op aanvraag.
Lesmateriaal: Het studiemateriaal is tweetalig: Nederlands-Hongaars met geluidsopnames. Het is makkelijker voor Hongaren om de moeilijke Nederlandse taal vanuit hun moedertaal te leren en niet vanuit het Engels. De grammatica wordt in kleine stappen gepresenteerd.
Niveau: Voor beginners en gevorderden. Het niveau van de cursisten wordt bepaald door een gratis kennistest, als dat nodig is. Het intake gesprek voor aanvang van de cursus is ook gratis.
Bijzonderheden: De basiscursus kan aangevuld worden met speciaal lesmateriaal, afhankelijk van het vakgebied van de cursisten. Tijdens de taaltraining wordt er aandacht besteed aan de omgang met Nederlanders en integratie in de Nederlandse maatschappij.
Flexibiliteit: Heeft een bedrijf een speciale wens bijv. extra intensive taaltraining of begeleiding op de werkplek, dan kan dit geregeld worden.
Prijs: De prijs is afhankelijk van de groepsgrootte, het aantal lessen, de locatie en het tijdstip.
Wilt u uw Hongaarse werknemers Nederlands laten leren in hun moedertaal, dan kunt u bellen
of mailen voor extra informatie en een vrijblijvende prijsofferte aanvragen.

Incompany NT2 taaltrainingen voor Hongaren

Deze Nederlandse taaltraining voor uw Hongaarse medewerkers vindt plaats op locatie bij u op het bedrijf. Deze taaltraining kan ook gecombineerd worden met online lessen of lessen bij FOURTEXT in Grave.Het is soms makkelijker voor bedrijven om een taalcursus op de werkvloer aan te bieden.Het lesmateriaal wordt dan aangevuld met vaktermen, speciale woorden en uitdrukkingen, afhankelijk van het vakgebied van de werknemers, op verzoek van de werkgever.Als een bedrijf een speciale wens heeft, bijvoorbeeld een extra intensive taaltraining of begeleiding op de werkplek, dan kan dit geregeld worden. Het intake gesprek voor aanvang van de cursus is gratis.De prijs is afhankelijk van de groepsgrootte, het aantal lessen, de locatie en het tijdstip. Wilt u uw Hongaarse werknemers Nederlands laten leren vanuit hun moedertaal, dan kunt u bellenof mailen voor extra informatie en een vrijblijvende prijsofferte aanvragen.

Individuele taaltrainingen op maat

Woont u en werkt u in Nederland? Wilt u in Nederland blijven wonen en werken, of een huis kopen en uw kinderen een toekomst hier bieden? Leer dan Nederlands! U kunt beter aarden in Nederland als u de taal spreekt.
Iedereen spreekt hier wel Engels, maar u blijft een vreemdeling in dit land, totdat u een beetje Nederlands kunt spreken. Nederlanders waarderen het henorm als ze merken dat een Hongaar de moeite doet om hun moeilijke taal te leren.
FOURTEXT biedt taaltrainingen, Nederlands voor Hongaarse mensen. Neem contact met me op voor verdere informatie tel: 06-10852115 of stuur me een mail.

Combinatie taaltrainingen: online lessen gecombineerd met fysieke lessen

Bij FOURTEXT is het altijd mogelijk om taallessen, fysiek bij uw op het bedrijf, of in Grave bij FOURTEXT te volgen. Deze fysieke lessen kunnen gecombineerd worden met online lessen.