Overige Werkzaamheden

Contacten tussen zakenpartners

Ik leg en onderhoud contacten tussen Hongaarse en Nederlandse bedrijven. Mijn sterke punten hierbij zijn; goede communicatieve vaardigheid, goed kunnen regelen en organiseren en duidelijke afspraken maken.

Nederlandse conversatie privé- en groepslessen

Ik verzorg Nederlandse lessen voor Hongaren die in Nederland wonen en werken. Ik geef conversatie lessen, privé- of aan kleine groepen “face to face”, wat tegenwoordig steeds minder voorkomt. Deze lessen kunnen ook gecombineerd worden met online lessen. Tijdens deze conversatie lessen gebruik ik mijn eigen tweetalige lesmateriaal. De conversatie lessen zijn op maat samengesteld, omdat elke cursist andere interesses heeft, en ook het leertempo verschillend kan zijn.
Ik krijg vaak partners samen op de les, en ik help hen met het oplossen van alledaagse problemen. Het is zelfs meerdere malen voorgekomen dat ze met mijn hulp een eigen huis hebben gekocht in Nederland en daarbij heb ik ook voor hen getolkt, bij de notaris, bij het passeren van de koopacte.
Wilt u ook Nederlands leren, dan geef ik graag meer informatie over de conversatielessen.

Huis kopen in Nederland

Als u een huis wilt kopen in Nederland, dan help ik u graag bij het zoeken naar een geschikt huis, daarnaast kan ik ook helpen bij het regelen van het proces dat hoort bij het kopen van een huis. Ik woon in het grensgebied van Noord-Brabant en Gelderland, dat maakt dat ik dit gebied goed ken. Ook heb ik veel ervaring in Limburg en vooral in Venlo, waar ik ook vaak tolk bij notariskantoren, bij het passeren van de koopacte.

Huis kopen in Hongarije

Als u van plan bent om in Hongarije te gaan wonen en een huis wilt kopen, dan kunt u ook bij mij terecht voor informatie, advies, bemiddeling, het bekijken van huizen, het tolken bij de advocaat en andere praktische zaken. U kunt altijd bellen voor meer informatie.