Cursus Hongaars voor Nederlanders

Individuele- en groepstrainingen

FOURTEXT biedt al taaltrainingen Hongaars sinds 1988 en heeft taalcursussen voor taalinstituten zoals Jeroen Bosch (Taalinstituut in Vught en Arnhem), Elycio Talen (Taalinstituut in Eindhoven, Utrecht, Arnhem) volksuniversiteiten en bedrijven verzorgd.
Tevens kunt u terecht voor individuele lessen Hongaarse of lessen Hongaars in kleine groepen.
Hongaars is geen makkelijke taal, maar Nederlanders leren het met veel plezier.
Zowel het lezen, schrijven en de uitspraak van de Hongaarse taal ervaren Nederlanders vaak makkelijker dan ze dachten, voor de aanvang van de cursus.
Lesmateriaal: Zelf geschreven en samengesteld studiemateriaal met veel actuele Hongaarse uitdrukkingen. Het studiemateriaal is tweetalig: Hongaars-Nederlands. Alle moeilijke grammatica is uitgelegd in het Nederlands. De grammatica wordt in kleine stappen en veel oefeningen gepresenteerd.
Prijs: De prijs wordt bepaald afhankelijk van de groepsgrootte, de locatie en het tijdstip.

Mini taal- en inburgeringscursus voorafgaand aan emigratie naar Hongarije

Bent u van plan om naar het mooie Hongarije te emigreren? Dan is het raadzaam als voorbereiding voor emigratie en korte cursus Hongaars te volgen.
U maakt kennis met de Hongaarse taal. U leert woorden en uitdrukkingen die u vaak kunt toepassen in alledaagse situaties, bijvoorbeeld met uw Hongaarse buren.
U krijgt een beeld van de Hongaarse samenleving, de cultuur, de eetgewoontes, etc.
Hoe moet u zaken regelen bij de gemeente? Dit behandelen we ook tijdens de lessen.
Emigreert u met jonge kinderen? Dan kan een gezinscursus ook goed van pas komen. Jullie krijgen dan samen een basiscursus Hongaars met praktische tips over het schoolsystem, omgang met de buren of klasgenootjes van de kinderen.

Deze cursus wordt online aangeboden of in combinatie met fysieke lessen.
U kunt altijd bellen voor extra informatie: 31610851115