hongarije
 

Overige werkzaamheden

Ik leg contacten en onderhoud contacten met Hongaarse bedrijven en werknemers in opdracht van Nederlandse bedrijven.

Mijn sterke punten hierbij zijn; goede communicatieve vaardigheid, goed kunnen regelen, organiseren en duidelijke afspraken maken.

Ik geef trainingen voor Hongaarse werknemers, die bij Nederlandse bedrijven werken o.a. VCA cursus. Dit is een cursus voor de basisveiligheid. De werknemers moeten een schriftelijk examen afleggen in hun eigen taal om een VCA certificaat te krijgen. Dit certificaat is in een aantal branches in Nederland verplicht.

Ik  begeleid  Hongaarse medewerkers bij multinationale bedrijven in Nederland om hun draai in het dagelijkse leven te vinden in Nederland en de Nederlandse taal zo snel mogelijk te leren. Bij hoogopgeleide Hongaarse mensen kan ik de Nederlandse taal binnen een paar maanden op een redelijk hoog niveau brengen. Met goede lees- en schrijfvaardigheid.

Ik begeleid mensen die in Hongarije een huis willen kopen. Ik voer gesprekken met de kopende en verkopende partijen, advocaten, gemeenten, banken, etc.  Hierbij neem ik de culturele verschillen tussen Hongarije en Nederland in acht.

Ik treed op als tolk bij advocatenkantoren en teken de koopcontracten als beëdigd vertaler Hongaars of beëdigd vertaler Nederlands.