hongarije
 
Cursus Hongaars voor Nederlanders

FOURTEXT biedt taaltrainingen Hongaars voor Nederlanders sinds 1988. FOURTEXT verzorgt taalcursussen voor taalinstituten o.a. Jeroen Bosch (Taalinstituut in Vught en Arnhem), Volksuniversiteiten en bedrijven. Tevens kunt u terecht voor individuele lessen Hongaarse of lessen Hongaars voor kleine groepen. Hongaars is geen makkelijke taal, maar mijn jarenlange ervaring zegt me dat Nederlanders met veel plezier de Hongaarse taal leren. De Hongaarse uitspraak van de Nederlanders is in het algemeen erg goed. Na een aantal lessen is het mogelijk om door de telefoon goed verstaanbaar te zijn voor hun Hongaarse gesprekpartners. Hongaars lezen en schrijven ervaren de Nederlandse studenten als makkelijker dan ze dachten voor aanvang van de cursus Hongaars.

Doelgroep: Nederlanders die de Hongaarse taal willen begrijpen en ook willen spreken. Ze kunnen van laag- tot hoogopgeleid zijn. Het geniet de voorkeur om de samenstelling van de groep zoveel mogelijk homogeen te houden. 
Locatie:Bij FOURTEXT of bij uw bedrijf.
Tijd: De taaltrainingen hebben geen vaste starttijden. Afhankelijk van de aanmelding wordt er een schema gemaakt.
Aantal lessen:Basiscursus: 20 keer 3 uur of volgens afspraak. Vervolglessen volgens afspraak.
Aantal deelnemers: Maximum 12 deelnemers per groep.
Cursusmateriaal: Zelf geschreven en samengesteld studiemateriaal met veel actuele Hongaarse uitdrukkingen. Het studiemateriaal is tweetalig: Hongaars-Nederlands. Alle moeilijke grammatica is uitgelegd in het Nederlands. Van de in die les te leren nieuwe woorden en uitdrukkingen, is een Hongaarse-Nederlandse woordenlijst bij elke les met het bijhorende luistermateriaal. De grammatica wordt in kleine stappen, en veel daarbij horende oefeningen gepresenteerd.
Bijzonderheden:De basiscursus kan aangevuld worden met speciaal lesmateriaal, afhankelijk van het vakgebied van de cursisten.  Dit op verzoek van de opdrachtgever. Het belangrijkste doel van de basiscursus is de spreekvaardigheid, zodanig dat de cursisten de geleerde stof in de praktijk kunnen brengen.
Flexibiliteit: Heeft een bedrijf een speciale wens voor een cursus Hongaars, bijv. extra intensive taaltraining Hongaars, begeleiding op werkplaats of in de praktijk, etc, dan kan hiervoor kan een opzet met offerte aangevraagd worden bij FOURTEXT.
Prijs:De prijs wordt bepaald afhankelijk van de groepsgrootte, de locatie en het tijdstip.
Wilt u een cursus Hongaars volgen bij FOURTEXT, dan kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen.